|
| |
 |
|
Гарні, апетитні на вигляд домашні торти потребують смачної начинки. Ми Ваші побажання реалізовуємо! Пропонуємо найпопулярніші начинки тортів. Львівська Майстерня працює так, що всі наші торти з першого разу стають улюбленими ласощами для дітей та дорослих. |
 |
|
Торт - Яблучний. Начинка торта: м‘якенький бісквіт, карамелізовані яблука, карамельний баварський мус з корицею та пісочне тісто з корицею. |
 |
|
Торт - Медовий. Начинки - ніжно шоколадні і м’якенькі медові коржі, крем сметанковий з ірискою. |
 |
| Торт - Захер. Начинки: шоколадні + насичені коржі, з двома прошарками абрикосового конфітюру і щиро покритий шоколадною глазур‘ю. |
 |
|
Торт - карамельно-медовий. Ультра тоненькі коржі. Оздоблений дрібними горішками різного виду. |
 |
|
Коржі - вершковий бісквіт, просочений лікерним сиропом. Крем - ганаш шоколадний на основі натуральних вершків, з додаванням чорного шоколаду. |
 | |
Шматочки класичного шоколадного бісквіту, також може бути ванільний бісквіт; крем - сметанковий. Фрукти можуть бути на будь-який смак - полуниця, банани, персики або ж горішки. |
 |
| Класичний ванільний бісквіт, просочений персиковим сиропом. Крем-мус - вершково-сирний з додаванням шматочків ананаса і персика. |
 | |
Шоколадні коржі на основі згущеного молока і сметани та вершково-шоколадний крем з додаванням згущеного молока. |
 |
|
Дуже ніжні макові коржі. Ароматний крем вершково-заварний з лимонною цедрою та білим шоколадом. |
 |
|
Торт "Малиновий трюфель". Шоколадно-мигдальні коржі, просочені малиновим сиропом з прошарком малинового мармеладу. Крем - вершково-шоколадний ганаш з додаванням чорного шоколаду. |
 |
|
Класичниий ванільний бісквіт, просочений сиропом фруктовим. Солодкий вершково-заварний крем з кокосово-ананасним присмаком. |
 |
|
Дитячий торт. Молочний бісквіт на основі згущеного молока з прошарком абрикосового джему. Крем: йогуртово-сирний зі шматочками консервованого персику. |
 |
|
Класичний торт - ванільний бісквіт, просочений сиропом. Крем-мус - вершковий з маскарпоне та шматочки малини. |
 |
|
Медові коржі, щедро перемазані сметанковим та вешковим кремом зі згущеним молоком, з додаванням черносливу. Можна також використовувати курагу або будь-які горішки. |
 |
|
Ніжні, м'якенькі шоколадно-медові коржі, просочені вершками та перемазані дуже смачним вершково-заварним кремом на основі згущеного молока. |
 |
|
Дуже смачний молочний тортик. M'якенькі коржі на основі згущеного молока. Крем - сметанковий зі згущеним молоком. |
 |
|
Масляний бісквит та крем-мусс вершковий з чорною смородиною та маскарпоне. |
 |
|
Класичний шоколадний бісквіт, просочений кавовим сиропом. Крем-суфле йогуртово-вершковий зі шматочками полуниці. Також можуть бути інші ягоди або будь-які фрукти (ківі, персики, ананаси). |
 |
|
Класичний ванільний бісквіт, просочений цукровим сиропом. Крем-мус на основі свіжозаморожених ягід смородини, натурального йогурту та сиру. |
 |
|
Дуже ніжний домашній торт. М'якенькі, тонкі коржі, оздоблені сметанково-сирним кремом з додаванням згущеного молока. |
 |
|
Торт шоколадно-апельсиновий. Коржi-мега шоколадний масляний бісквіт з апельсиновою цедрою, просочені апельсиновим сиропом, по бажанню коржі масляно-лимонного бісквіту. Коржі оздоблені апельсиновим заварним кремом на основі натурального апельсинового фрешу. |
 |
|
Насичений шоколадний вологий корж, крем-мус на молочних вершках з додаванням справжнього чорного шоколаду та шматочки чорносливу. |
 |
|
Бісквітні коржі, суфле пташине молоко вершково-білкове з додаванням згущеного молока з прошарком смородинового мармеладу, покритий шоколадною глазур'ю. |
 |
|
Кокосово-манговий торт. Начинка: нiжний кокосовий бiсквiт, вершкове суфле з бiлим шоколадом, вершково-мангове суфле та прошарок мангового желе. |
 |
|
Червоний оксамит. Вологі коржі з легким шоколадним присмаком, оздоблені кремом-чіз на основі ніжного вершкового сиру філадельфія і маскарпоне та перемазаний між коржами ягідним джемом, який надає торту смачну кислинку (в данному випадку - це чорниця). |
 |
|
Три шоколаду. Начинка: основа торта - бісквітний шоколадний корж, три шари суфле вершко-шоколадного з різними смаками: чорного, молочного та білого шоколаду, з додаванням карамельного лікеру. |
 |
|
Багатошаровий торт. Ванільний бісквіт, просочений лікерним сиропом, шоколадний бісквіт, просочений кавовим сиропом, крем вершково-заварний та шоколадний-заварний, розбавляє солодкий смак тортика легка кислинка вишневого желе. Намащений торт шоколадним ганашем і политий шоколадною глазур'ю. |
 |
|
Шоколадний Торт. Шоколадні бісквітні коржі, просочені молочним сиропом, крем шоколадно-вафельний, крем-іриска та прошарок з карамелізованих горішків.
|
 |
|
Фісташковий бісквіт (Dacquoise). Баварський мус з білим шоколадом, фісташковий бісквіт Joconde, просочені трояндовим сиропом, малинове желе.
|
СМАЧНОГО!
|
|
 |
|
|
|
|
|